Agent Siber

Mulakan Bisnes Insuran Takaful Kenderaan secara PERCUMA dengan TAKAFUL2U.NET iaitu AGENT (Kod : GTA0025-KTB) syarikat Takaful Ikhlas Berhad.

Bisnes ini bolih dijalankan dimana-mana sahaja (di rumah, di pejabat, dikedai kopi dll) yang mempunyai akses internet, bila-bila masa 24 jam sehari. Komisyen 5% akan diberikan untuk setiap transaksi yang berjaya.

Anda tidak perlu Username dan Password untuk membuat transaksi secara terus dilaman e-Agent Takaful Ikhlas . Semua Transaksi adalah 100% secara terus/langsung dengan TAKAFUL IKHLAS.

Pembayaran juga secara On-Line. Pembayaran MESTI dibuat dengan Kad Kredit/ Kad Debit VISA & Mastercard, CIMB Click dan Maybank2U. Jika pelanggan (Customer) membayar secara Tunai, Anda perlu guna kemudahan pembayaran Anda seperti di atas untuk Pembayaran secara On-line. Butir-butir pemohon & kenderaan perlu diisi dengan lengkap dan ia disambung terus dengan Pengkalan DATA JPJ. Geran asal tidak perlu.

Selepas urusan pembelian Takaful selesai Anda akan di sambung terus (Link) dengan MyEg.com untuk pembayaran Cukai Jalan/RoadTax. Pembayarannya juga sama dengan di atas. Untuk Pembayaran Cukai Jalan/RoadTax Geran Kenderaan asal tidak diperlukan. Penghantaran akan dibuat pada hari berikutnya Terus kepada pemohon atau kemana-mana alamat.

Komisyen 5% adalah untuk urusan Agent Takaful. Untuk Cukai Jalan/RoadTax adalan ikut budibicara Anda dengan pelanggan (misalnya RM30 untuk charge myeg dan komisyen).

Segala Transaksi direkod terus olih TAKAFUL IKHLAS Berhad.

Pembayaran komisyen adalah setiap bulan iaitu pada bulan berikutnya apabila Transaksi berjaya. Anda akan menerima bayaran dalam masa 7 hari selepas kami terima bayaran daripada Takaful Ikhlas Berhad.

Anda bolih mulakan dengan Insuran/Takaful kenderaan Anda dulu kemudian saudara mara dan kawan-kawan Anda.

Mulakan Bisnes Anda ini disini secara Part time atau Full time. Anywhere Anytime. Semuanya PERCUMA. Anda tidak perlu mengeluarkan sebarang belanja.

Kami Doakan Anda Menjadi Insan Yang Cemerlang Dunia & Akhirat

Kami adalah Takaful2u.net CYBER AGENT.

Sebagai Agen Siber  kami bolih melantik Operator-operator yang akan menjalankan perniagaan Takaful kenderaan secara On-line dimana-mana saja.

Be the first to comment on "Agent Siber"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skip to toolbar